Finques Collell Riera

Som una empresa del Pla de l'Estany dedicada a la intermediació en operacions immobiliàries, que venim realitzant la nostra feina des de 1990 en la nostra comarca. La seriositat i la professionalitat són els màxims objectius en la nostra tasca i ens avalen tots els clients que han necessitat dels nostres serveis. Adscrits al Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, amb el núm. 456 de col.legiat i també al Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya amb el núm. 1590, tenim el nostre despatx professional al l'Avinguda dels Països Catalans, 3 de Banyoles amb correu info@collellriera.com i telèfon +34 972 572 527

 
Realitzem tota mena d'assessorament en compres, vendes, lloguers, permutes, promocions, taxacions, gestions de crèdits i hipoteques.
 
Tenim una àmplia oferta de finques rústiques en tota la nostra comarca i també disposem d'un ampli stock de pisos i cases de nova construcció, així com de segona mà. A la vegada podem oferir-vos una extensa oferta en naus industrials i locals comercials, tant de compra com de lloguer, per poder realitzar la vostra activitat amb les màximes garanties d'èxit.

Vols rebre notícies, novetats...
sobre Collell Riera?


Envia un missatge

Collell Riera API

Avís Legal    © Collell Riera